Öppen kyrka

Onsdagar udda veckor 14 februari – 22 maj. För dig som är dagledig, med eller utan barn. Kom som du är. Gemenskap, pyssel eller lek, fika i enkelhet. Vi avslutar med en kort andakt i kyrksalen kl. 12.

Träffpunkt Norr

Välkommen till Träffpunkt Norr! Från den 7 februari träffas vi på onsdagar, jämna veckor, i fyra olika grupper och delar sedan en stund av gemenskap kring kaffeborden och i en avslutning/andakt. Aktuella grupper för våren 2024 är Edsbyn i backspegeln, Stickgruppen, Litteraturgruppen och Bibeln i fokus.

Öppen kyrka

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!