Träna på Käglan!

Kom och träna på Kägelholmen på tisdagskvällar i sommar! Cirkelträning utomhus för alla åldrar. Ann-Louise Mårtensson leder träningen. (Inställt vid regn.)

Andrum

En stund av stillhet, bön och lovsång.

Musik i sommarkväll: Samuel Wennstig med band

Musik i sommarkväll: Samuel Wennstig med band. Samuel bor i Näsviken utanför Hudiksvall och är pastor i  Näsviken och Bjuråker, men besöker även andra kyrkor och församlingar och delar sin musik. Inte sällan i kombination med predikan eller betraktelser. Några av hans låtar har samlats på albumen "Sprucken kopp" och...

Andrum

En stund av stillhet, bön och lovsång.

Gudstjänst

Kristi förklarings dag. Jens Skoglund predikar. Sång: Ann-Louise Mårtensson & Anna Hildingsson.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!