KONFA 2023–2024

Vi välkomnar dig som går i årskurs 8 att haka på ett spännande, roligt och intressant år tillsammans med oss från Missionskyrkan, Pingstkyrkan, Smyrna- och Salemförsamlingen! Vi jobbar för att det ska bli ett kanonår och det blir ju så klart ännu bättre om du vill hänga på! Fokus på konfan är gemenskap. Vi fikar, leker och tävlar, lyssnar på undervisning och funderar tillsammans. 

Under året med konfirmationsläsning samtalar vi om stora frågor som handlar om livet: Vem är jag? Vem är Gud? Vad är kärlek? Hur väljer man det goda i livet? 

I oktober har vi en hajk med övernattning och under många år har vi avslutat vårterminen med ett fantastiskt konfaläger i Riga i Lettland.

Under läsåret 2023/24 träffas vi i Smyrnakyrkans ungdomslokal kl. 14:45–16:15 på torsdagar med start den 14 september. Ingen anmälan krävs utan kom och se om detta kan vara något för dig. Konfakursen är gratis! Resor och utflykter anordnas till självkostnadspris men om du behöver hjälp med dessa kostnader så löser vi det. Ledare är Jacob Axelsson, Daniel Haraldsson och David Arwe. Har du frågor, ring Jacob Axelsson (070-346 20 46) eller skicka ett mejl till jacob@pingstkyrkanedsbyn.se.

Varmt välkommen!